Jubilerer seg inn i nye lokaler

Jubilerer seg inn i nye lokaler

Reklamehuset er tretti år i 2019, og markerer jubileet med å samle hele virksomheten under ett tak – i Knarvik.

 Etter flere år med produksjonslokaler på Frekhaug og i Knarvik, starter en ny æra når reklamebyrået tar på seg satse-skoene og etablerer seg midt i det voksende industriområdet og den nye næringsparken på Galteråsen.

Samles under ett tak

- Å være delt på to steder gir jo en del ekstra logistikkutfordringer i form av mye farting mellom avdelingen. Dessuten hadde vi vokst oss ut av begge lokalene. Da passet det bra å nå kunne få samlet alle under ett og samme tak, sier daglig leder i Reklamehuset, Evy Eknes.

Hun tror ting vil bli vesentlig mer oversiktlig og fleksibelt når hun sammen med seks medarbeidere inntar første etasje i Galteråsen 7C - med Statens vegvesen som nærmeste nabo. Selve flyttingen starter i midten av Februar, og Eknes ser for seg at det meste skal være på plass i begynnelsen av Mars. Totalt får jubilanten om lag 560 kvadratmeter å boltre seg på.

 Får ny maskinpark og stort visningsrom

Reklamehuset investerer i nye maskiner og visningsrom for å styrke posisjonen sin som en foretrukket totalleverandør innen reklame og profilering.  Foto: Privat

Reklamehuset investerer i nye maskiner og visningsrom for å styrke posisjonen sin som en foretrukket totalleverandør innen reklame og profilering. Foto: Privat

- I forbindelse med utvidelsen og samlokaliseringen skal det investeres i en ny og mer moderne maskinpark på skilt og dekor-siden, samtidig vil vi også benytte store deler av arealet vårt som visningsrom. Her vil vi vise ulike sider og muligheter innen profilering og reklame, forteller en entusiastisk Eknes.

Med sentral plassering, lett adkomst og gode parkeringsmuligheter legger ikke byrålederen skjul på at hun håper flere aktører i den lokale mediebransjen vender sine øyne mot Galteråsen. Selv har Eknes stor tro på at selskapet fra sin nye adresse vil kunne styrke sin posisjon som en foretrukket totalleverandør innen reklame og profilering.

Styrker kvaliteten og leveransen

- Vi får mulighet til å vise kunder spennende muligheter i langt større grad enn vi kunne tidligere. Og vi tar helt klart mål av oss å bli enda bedre på levering samtidig som vi styrker kvaliteten i det generelle tjenestetilbudet vårt.

Reklamehusets leder legger da heller ikke skjul på at hun ser fram til å drive en av Nordhordland fremste aktører innen visuell profilering under ett og samme tak. 

- Selvsagt er det ekstra hyggelig å kunne feire 30-årsjubileum i splitter nye lokaler. Det gir oss både en ekstra boost og muligheter til å vokse, sier Evy Eknes, som ikke utelukker at det kan bli behov for større bemanning i årene framover.

20190104_160425.jpg

Evy Eknes er klar for nye lokaler med bedre plass og flere muligheter.


Fakta om Reklamehuset

 
logo gull sort.png

Reklamehuset er en totalleverandør av reklame og profileringsartikler i Nordhordland. Gjennom de siste 30 årene har de hatt kunder som Mr. Clean, Bergen Brannvesen, Vestland SeaService og Cramo.

 
Valgte skreddersydd pakkeløsning med full forutsigbarhet og god logistikk

Valgte skreddersydd pakkeløsning med full forutsigbarhet og god logistikk

Ikke vent med rensen:  Rene kanaler gir bedre inneklima

Ikke vent med rensen: Rene kanaler gir bedre inneklima