Nytt IT-selskap på Dampen

Nytt IT-selskap på Dampen

Seniorkonsulentene Øystein Skiftesvik og Roger Sundt starter opp eget it-selskap i Knarvik. Alver IT får base midt i gründermiljøet på Dampen.

Alver-IT-logo.png

De to erfarne konsulentene, som begge kommer fra MTI IT-service, satser nå på egen it-virksomhet i Hagelia. Alver IT, som eies og drives av Sundt og Skiftesvik, skal tilby et bredt spekter av IT-tjenester, med vekt på sky-tjenester, nettverksdrift og backup-løsninger.

Gjennom de siste to tiårene har vi begge opparbeidet oss bred kompetanse og kjennskap til hvor skoen trykker for virksomheter som ikke har egen IT-avdeling.
— Øystein Skiftesvik

Bred kompetanse

- Vi er det man kalle poteter eller allroundere. Gjennom de siste to tiårene har vi begge opparbeidet oss bred kompetanse og kjennskap til hvor skoen trykker for virksomheter som ikke har egen IT-avdeling, sier Øystein Skiftesvik.

Sammen med sin kompanjong har han valgt å etablere det nye it-selskapet midt blant blomstrende oppstartsbedrifter hos Industriutvikling Vest i Dampen.

Base i gründer-miljøet

Skiftesvik og Sundt i Alver IT er klar for å serve kunder fra sin plass i gründermiljøet i Dampen.

Skiftesvik og Sundt i Alver IT er klar for å serve kunder fra sin plass i gründermiljøet i Dampen.

- Det er veldig gunstig for oss som er i en oppstartsfase å kunne ha base i et innovativ og spennende gründermiljø. Her foregår det masse spennende som vi kan suge til oss og dra nytte av ute hos kundene, sier Skiftesvik, og understreker at Alver IT skal serve kunder mellom Åsane og Sognefjorden.

I tillegg til å være skarpskodde konsulenter vil duoen også være kontaktpunkt for sine kunder inn mot ulike leverandører og samarbeidspartnere.

Vil forenkle kundenes IT-hverdag

- Å forholde seg til mange aktører på IT-fronten krever både kompetanse, tid og ressurser. Derfor er vi opptatt av å effektivt kunne håndtere de fleste problemene som små og mellomstore bedrifter sliter med på IT-fronten, sier Øystein Skiftesvik.


Alle skal med

Alle skal med