Reklamehuset på plass i Galteråsen

Reklamehuset på plass i Galteråsen

Det blir både kake, omvisning og gode kampanjetilbud når 30-års jubilanten Reklamehuset inviterer gamle og nye kunder til vårmesse i flunkende nye lokaler.

- Hektisk, men utrolig kjekt endelig å være i hus, sier en smilende Evy Eknes.

 Det er bare noen uker siden Reklamehusets daglige leder sammen med sine sju medarbeidere inntok store, lyse lokaler i næringsparken som ligger et lite steinkast nord for rundkjøringen på Isdalstø.

Hektisk og vellykket

Det har vært hektiske dager for reklamefolket med flytting av både personell, maskiner og systemer. Plassering og rigging er unnagjort og alt ser nå ut til å fungere slik det skal.

- En kan vel egentlig aldri bli god nok på logistikken i slike flytteprosesser. Det går i ett og oppleves som litt kaotisk underveis, men heldigvis faller alle brikkene på plass etter hvert, sier Eknes. 

Daglig leder i Reklamehuset Evy Eknes er klar for å ta i mot nye kunder i sine nye lokaler.

Daglig leder i Reklamehuset Evy Eknes er klar for å ta i mot nye kunder i sine nye lokaler.

Hun legger ikke skjul på at hun er ganske stolt over å være på plass i nytt hus, og synes hele prosessen har gått unna på rekordtid. Det er tross alt ikke mer enn et lite halvår siden leiekontrakten ble undertegnet, og snøballen begynte å rulle.

Klar for vårmesse

Nå er Eknes & co klar for å ta imot nye og gamle kunder i splitter nye lokaler, og derfor inviterer Reklamehuset til åpningsuke i Galteråsen 7 C, tirsdag 26. mars. 

- Vi må jo selvsagt feire litt, både at vi er 30 år i år, men også at vi nå er samlet under ett og samme tak. Vi gleder oss til å kunne vise fram de mange mulighetene vi har, sier Eknes, som har jobbet 25 år som grafisk designer.

Når dørene åpnes denne dagen, står Eknes og medarbeiderne klar med både marsipankake og nytrukket kaffe til de besøkende. 

- Vi kan vel like gjerne kalle det en kombinert messe og åpningsfest. For her vil det bli både omvisning og mulighet til å treffe noen av våre leverandører. Og gode kampanjetilbud skal det heller ikke stå på, lover Reklamehusets daglige leder.

IMG_6837.jpg

Har du lyst til å bli med på Reklamehusets vårmesse?

Mer informasjon om messen, samt uforpliktende påmelding finner du her:

Styrker det kreative

Samtidig som Reklamehuset kunne melde adresseendring, valgte profileringsbedriften å benytte anledningen til å oppgradere, både på menneske- og maskinsiden.

Frode Olsen er på plass i sin nye stilling som kreativ leder for Reklamehuset.

Frode Olsen er på plass i sin nye stilling som kreativ leder for Reklamehuset.

I februar mønstret melandsgutten Frode Olsen på den høyprofilerte reklameskuta. Han er nå på plass i rollen som kreativ leder for Reklamehuset. Olsen har solid byråerfaring fra blant annet Oktan. 

- Vi ser fram til å kunne høste av Frodes lange erfaring. Ikke minst gjelder det i tunge oppdrag vi går inn i, der de strategiske valgene er viktige, sier Eknes.

Bedret kapasitet

Reklamehuset har også foretatt investeringer i den nye produksjonshallen i Galteråsen, med fornyet maskinpark i både skiltproduksjonen og på print-siden. 

- Investeringene gjør at vi nå har bedre kapasitet og kan produsere større volum raskere, sier Evy Eknes, som nå kan vise fram de mange mulighetene Reklamehuset kan tilby sine kunder, på en helt annen måte.

Reklamehusets velprofilerte nye produksjonshall.

Reklamehusets velprofilerte nye produksjonshall.

IMG_6891-Edit.jpg

Merkevarebygging med personlig touch

Hun legger nemlig ikke skjul på at profileringsbedriften ønsker å vise frem kreativiteten og mulighetene som finnes når man flytter inn i helt nye lokaler.

- Det er mange nybygg rundt omkring, og det er ikke alltid så mye som skal til for å kunne lage en mye mer personlig touch på lokalene. Det handler om merkevarebygging også innomhus, mener Reklamehusets leder, som er opptatt av at det skal skapes en egen atmosfære i lokalene.

- I tillegg til all dekor og utsmykking, kan vi levere alt fra kjøkkenutstyr til komplett kantineservice. Når nye bygg kommer til, trenger man ofte det meste, og det er nettopp det vi kan levere - det aller meste, avslutter Evy Eknes.


Fakta om Reklamehuset

logo+gull+sort.png

Reklamehuset er en totalleverandør av reklame og profileringsartikler i Nordhordland. Gjennom de siste 30 årene har de hatt kunder som H. Sandvik, Lindås Rør og Sanitær, Equinor, BOB, Cramo, Naboen, PSW, CCB, Mr. Clean, Bergen Brannvesen, Helland Elektro m.m..

Blytung lidenskap

Blytung lidenskap

Sørger for full mobilitet på Mongstad

Sørger for full mobilitet på Mongstad